Citarasa Kemboja kini di Ipoh

No Image Caption
A
A
A
Penjual Tongmo Bakar, Abdul Rahman Baharom menggantung produk jualannya untuk menarik perhatian pelanggan di gerainya di Taman Perpaduan di sini hari ini. Ia seakan-akan sosej dan diperbuat daripada daging cincang atau ayam cincang dan diperap ke dalam usus lembu sebelum dibakar selama 10 hingga 20 minit. Kudap-kudapan yang berasal dari Kemboja semakin mendapat sambutan daripada masyarakat tempatan, terutamanya di Ipoh yang sememangnya popular sebagai lokasi syurga makanan. - Foto Bernama
Ikuti Channel rasmi Sinar Harian di WhatsApp supaya anda tidak terlepas berita-berita terkini daripada kami. Jom! Klik di sini!
Artikel Disyorkan
No Image Caption
GALERI

PM beramah mesra dengan jemaah

No Image Caption
GALERI

Kawasan masjid dinaiki air

No Image Caption
GALERI

Banjir di Jitra