Persiapan kuih Deepavali

No Image Caption
A
A
A

J. Mishalin, 37, menunjukkan antara kuih yang ditempah pelanggannya menjelang perayaan Deepavali, Isnin ini ketika ditemui Bernama semalam.Mishalin berkata terdapat peningkatan ketara dalam tempahan dan jualan daripada pelanggan tetap dan baharunya sejak akhir Sept lepas.“Tempahan utama yang saya terima iailah Murukku, biskut ros (Achu Murukku), dan beberapa biskut lain seperti biskut kacang dan badam London.Beliau juga menerima tempahan daripada pelanggan dari Pahang, Kedah dan Kuala Lumpur bagi kuih tradisionalnya yang dijual antara RM25 hingga RM100 manakala kuih moden berharga antara RM24 hingga RM35 sebungkus. - Foto Bernama.

Artikel Berkaitan:
Ikuti Channel rasmi Sinar Harian di WhatsApp supaya anda tidak terlepas berita-berita terkini daripada kami. Jom! Klik di sini!
Artikel Disyorkan
No Image Caption
GALERI

PM beramah mesra dengan jemaah

No Image Caption
GALERI

Kawasan masjid dinaiki air

No Image Caption
GALERI

Banjir di Jitra

No Image Caption
GALERI

Ombak kuat di Jalan Pantai Bersih