Usahawan gubahan bunga

A
A
A
Pemilik Rimbun Serai Norzinah Mohd Jani, 48, (kiri) menunjukkan gubahan bunga daripada halwa kering yang telah siap ketika ditemui di SACC Mall di sini.

Selalunya gubahan hantaran diperbuat daripada bunga segar atau buah-buahan untuk diletakkan di atas dulang pada hari perkahwinan atau cenderahati dalam majlis korporat namun beliau tampil dengan idea tersendiri apabila menggunakan lebih

10 jenis buah-buahan kering dan kekacang seperti kurma, aprikot, mangga, nanas, buah tin dan lain untuk dijadikan gubahan dalam bakul atau pinggan.

Harga yang ditawarkan untuk gubahan ini bermula daripada RM60 hingga RM1,000 bergantung kepada jenis gubahan yang pelanggan mahukan dan pelanggan boleh menempah gubahan mengikut kesesuaian bajet dan citarasa mereka sendiri.

Muat turun aplikasi Sinar Harian. Klik di sini!

Artikel Disyorkan
No Image Caption
GALERI

Regatta Lepa Semporna Ke-29

No Image Caption
GALERI

Program Dua Tahun Kerajaan MADANI